GEVELONDERHOUD

Geïsoleerd en niet-geïsoleerd stucwerk op buitengevels

Als allround afbouw bedrijf kun je ook bij ons terecht voor gevelonderhoud van geïsoleerd en niet-geïsoleerd stucwerk van buitengevels. In Nederland zijn gestucte gevels goed in het straatbeeld vertegenwoordigd. Het onderhouden van een gestucte gevel is echter van groot belang. Door goed en tijdig onderhoud kun je levenslang plezier hebben van een gestucte buitengevel.

Vaak worden buitengevels in een lichte tint afgewerkt. Dit zorgt er voor dat vervuiling zich sneller zal openbaren dan op bijvoorbeeld een gemetselde gevel. Lurvink Afbouw heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met geïsoleerd en niet-geïsoleerd stukwerk op buitengevels. Er zijn tal van soorten afwerking, elk geschikt voor specifieke omstandigheden. Wij kunnen je perfect adviseren en er voor zorgen dat de gevel het pand op de juiste manier kan blijven beschermen.
Wist je trouwens dat schilderbeurten ook onder de 9% btw regeling vallen?

Wil je weten wat ons bedrijf voor jou kan betekenen op gebied van gevelonderhoud? Neem contact met ons op of bezoek de showroom van ons afbouwbedrijf aan de Koningslinde 1 in Lichtenvoorde, Gelderland.

Gevelonderhoud