OVER ONS

Allround afbouwbedrijf Lurvink uit Lichtenvoorde

Al meer dan 100 jaar zijn wij actief als afbouwbedrijf in de regio Midden- en Oost-Nederland. De geschiedenis van Lurvink Afbouw uit Lichtenvoorde gaat namelijk terug naar 1918.

Wij zijn gespecialiseerd in tal van onderdelen van de moderne afbouw. Als afbouwbedrijf verzorgen wij grote en kleine projecten in zowel Midden- als Oost-Nederland. Met onze no-nonsense instelling voeren wij projecten met de grootste zorg voor kwaliteit en detail uit. Al onze specialisten hebben jarenlange ervaring en uitgebreide product- en materiaalkennis.

Een huis of bedrijfspand perfect afbouwen, dat is wat we doen bij Lurvink Afbouw. Wij combineren de hoogste kwaliteit materialen en werk met een flexibel optreden en uitstekende service. Voor zowel particuliere als zakelijke projecten verzorgen wij:

Bedrijf en showroom in Lichtenvoorde

Sinds een aantal jaren is ons afbouwbedrijf ondergebracht in een nieuw en uiterst modern bedrijfspand in Lichtenvoorde, Oost-Nederland. Dit heeft een groot voordeel voor onze klanten; administratie en logistiek zitten nu onder één dak. Wij hebben hierdoor een enorme efficiëntieslag kunnen maken. Dit zie je terug in de scherpe prijzen en snelle uitvoering van projecten. Daarnaast is ons bedrijfspand ook voorzien van een grote showroom. Hier kun je ons uitgebreide assortiment bekijken.

Bewezen kwaliteit

Om onze kwaliteit te kunnen garanderen is Lurvink Afbouw ondermeer lid van: