OVERIGE AFBOUW­WERKZAAMHEDEN

Met meer dan 100 jaar ervaring als afbouwbedrijf in Gelderland, kan je bij Lurvink Afbouw rekenen op kwaliteit en uitstekende service. Wij zijn gespecialiseerd in diverse afbouwwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke projecten.

Zo kan je niet alleen bij ons terecht voor buitengevelisolatie en stucwerk voor binnen & buiten, maar ook voor:

  • Akoestische oplossingen
  • Gevelonderhoud

Lees verder als je graag meer wilt weten over deze afbouwwerkzaamheden. Wil je ons bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Ons allround afbouwbedrijf is gevestigd in Lichtenvoorde, Gelderland. Wij beschikken over een showroom waar wij ons assortiment en alle mogelijke afwerkingen tonen.

Akoestische oplossingen

Stucwerk voor wanden en plafonds

Stel je voor: Je hebt een mooie, strakke en moderne woonkamer met veel glas voor een prachtig uitzicht. Op de vloer liggen mooie, grote tegels en de wanden zijn strak gestukt en gesausd. Het ziet er prachtig uit, maar de akoestiek zou wel eens een probleem kunnen zijn. Door al deze ‘harde materialen’ worden geluiden continu weerkaatst en ontstaat er galm, echo of rumoer. Lurvink Afbouw heeft de perfecte oplossing: akoestisch stukwerk. Deze oplossing is op zowel wand- of plafondconstructie toe te passen. De naden van de platen worden verlijmd, geplamuurd en geschuurd. Vervolgens wordt er nog een spuitpleister toegepast die zorgt voor een naadloze plafond- of wandafwerking. De voordelen van deze methode:

  • Toepasbaar bij zowel nieuwbouw als bestaande bouw
  • Hoge geluidabsorptie coëfficiënt
  • Laag oppervlakte gewicht
  • Decoratieve afwerking
  • Naadloos plafond te creëren

Gevelonderhoud

Geïsoleerd en niet-geïsoleerd stucwerk op buitengevels

In Nederland zijn gestucte gevels goed in het straatbeeld vertegenwoordigd. Het onderhouden van een gestucte gevel is echter van groot belang. Door goed en tijdig onderhoud kun je levenslang plezier hebben van een gestucte buitengevel.

Vaak worden buitengevels in een lichte tint afgewerkt. Dit zorgt er voor dat vervuiling zich sneller zal openbaren dan op bijvoorbeeld een gemetselde gevel. Lurvink Afbouw heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met geïsoleerd en niet-geïsoleerd stukwerk op buitengevels. Er zijn tal van soorten afwerking, elk geschikt voor specifieke omstandigheden. Wij kunnen je perfect adviseren en er voor zorgen dat de gevel het pand op de juiste manier kan blijven beschermen.
Wist je trouwens dat schilderbeurten ook onder de 9% btw regeling vallen?

Afbouwbedrijf uit Gelderland

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op of bezoek de showroom van ons afbouwbedrijf aan de Koningslinde 1 in Lichtenvoorde, Gelderland.

Overige afbouwwerkzaamheden