STUCWERK

Zoek je naar een stukadoor in de Achterhoek? Bij Lurvink Afbouw in Lichtenvoorde kan je terecht voor alle soorten stucwerk en afbouwwerkzaamheden. Wij zijn actief in Oost- en Midden-Nederland en zijn als stukadoor in te huren voor zowel particuliere als zakelijke klussen.

Sinds onze oprichting meer dan 100 jaar geleden, zijn wij specialist op gebied wand- en plafondbewerking voor binnen en buiten. Of het nu gaat over spackspuiten, sierpleisters, frescolori, mamorino of metallic wandafwerking; wij verzorgen het tot in de puntjes!

Stucwerk binnen en buiten

Stukadoorswerk is een verzamelnaam voor een groot pakket aan muur- en plafondbewerkingen. Uiteenlopend van ultra glad tot uiterst decoratief. Alles begint met het stucwerk van de ruwe wand en vervolgens dient deze eerst vlak gezet te worden. Werk voor de stukadoors van Lurvink Afbouw uit de Achterhoek.

Of het nu gaat om binnen- of buitenstucwerk, Lurvink Afbouw zorgt voor het mooiste effect en het beste resultaat. De keuze voor het juiste materiaal is hierbij enorm belangrijk. Bij ons tref je alleen de modernste mortels aan om de buitengevel, binnenmuur of tuinmuur van een gedegen stuclaag te voorzien. Van heel grof tot ultrafijn, afgewerkt in een kleur naar wens. Denk hierbij aan: Sierpleister, krabpleister, schuurpleister, spackspuitwerk, wandschuurwerk, sierpleisters of akoestisch stucwerk.

Lees meer over de diverse opties in onderstaand overzicht:

Stukadoor uit de Achterhoek

Voor een professionele stukadoor uit de regio Achterhoek neem je contact op met Lurvink Afbouw B.V.. Wij leveren modern vakmanschap voor kleine en grote projecten in Oost- en Midden-Nederland. Lurvink Afbouw B.V. is Meesterstukadoor van het Neerlandsch Stucgilde. Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). 

Wil je graag meer weten over de diverse opties voor stucwerk en wandafwerking? Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in aan de Koningslinde 1 in Lichtenvoorde. Lees hier meer over ons bedrijf.