FRESCOLORI, MARMORINO OF METALLIC

Frescolori

Kalk in zijn pure vorm en kleur. Frescolori zijn pleisters die een natuurlijke sfeer in huis brengen. Door de kalk in de pleister geeft dit een zachtheid in oppervlak en tegelijkertijd de fijne structuur die in het materiaal zit komt naar boven. Ontegenzeggelijk geeft deze pleister uw huiskamer het warme-deken-gevoel.

Glad, schrob, kras- en slagvast en in nagenoeg iedere kleur beschikbaar. Hét antwoord op de vraag als het gaat om de vraag van de particuliere en zakelijke opdrachtgever naar een gladde wandafwerking met speciale aandacht voor duurzaamheid, onderhouds-gevoeligheid én esthetica. Van stoere betonlook tot traditioneel Italiaans stucwerk. Voor de keuken, natte ruimte, douchecabine, woon, kantoor of ontvangstruimte.

Marmorino

Marmorino. De naam doet denken aan de aloude steensoort marmer en die overeenkomst is juist. De Marmorino pleisterafwerking is een zéér gladde pleister op basis van marmergruis. Marmorino wordt op een sausklare wand opgebracht als eerste laag en glad gepleisterd met een spackmes. Daarna worden er ‘eilandjes’ pleistermateriaal opgebracht in dunne lagen.
Hiermee wordt het wollige effect al enigzins zichtbaar. Door nu langdurig met een roestvaststalen pleisterspaan de wand te behandelen ontstaat een uiterst gladde en glanzende afwerking.

Rijke kleurkeuze

Bij Marmorino is een grote diversiteit aan kleurkeuzes beschikbaar. Natuurlijk is de meest veilige keuze die van één kleur, maar wist u, dat er ook ton-sur-ton gekozen kan worden? Hiermee wordt op een subtiele wijze enige kleurschakering aangebracht. Om de wand niet al te veel aan mogelijke beschadigingen bloot te stellen, kan een transparante wax opgebracht worden die een langdurige bescherming biedt en tevens voor extra kleurdiepte zorgt.

Metallic

Metallics sierpleiser of muurverf is een nieuwe soort wandstyling voor elk interieur. Door de kleine metallic deeltjes wordt het licht verstrooid. Dit heeft een schitterend effect als resultaat. Het doet de wand tot leven komen. Het kleurenpatroon is vanzelfsprekend zeer uitgebreid. Voor iedere ruimte is er wel een passende kleur te vinden. In ons Inspiring Center kun je een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment.